Passa al contingut principal

Primer dia

A dos quarts de dotze s'inaugura oficialment aquest blog, dedicat a la poesia en català i en anglès, al cinema, als llibres de la novel·la negra i a tot allò que consideri d'interès. La crítica constructiva també s'hi inclou.

Comentaris

  1. Benvinguda a la xarxa de tots. Anem fent bola de neu, amb la poesia, i també amb la poesia en anglès, que hem de llegir més en d'altres llengües. Ens anem llegint.

    ResponElimina
  2. Desitjo que aquest blog es converteixi en una vàlvula d'escapament per compartir l'allau de mots que magistralment combines en català i en anglès. Que els déus et conservin aquest humor tan àcid, difícil de trobar!
    Take care of yourself and see you in september!
    Best wishes,

    ResponElimina
  3. Ja veus, em remunto al passat, per conèixer el present. Admiro la fluïdesa verbal que tens, però més la capacitat de ballar entre el català i l'anglès.
    Ja veus, per conèixer-te, faig via enrere!!!
    Ets formidable!!!

    ResponElimina
  4. Uixxx, t'havia escrit un comentari, i com que sóc un desastre, no sé que se n'ha fet. Et deia que tiro enrere en el temps, llegint el passat, per conèixer el present, i que em deix admirada la teva facilitat per ballar entre el català i anglès, a qualsevol ritme.
    Ets increïble!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars