S'ha produït un error en aquest gadget

dissabte, 14 de març de 2009

Casum la coneksió!!


Per al nostre Sanmodem, de paicència infinita i coneixements del món mundial...


De vegades em sento aixís... de ridícola i d'insensata. De 4 a 5 de la tarda, especialment.

Perdó...jo... visualitzada amb ràbia ? Embotit de llengua, ehem!

divendres, 13 de març de 2009

No endreços...


que després no ho trobes!!

Més coses. Nostresinyó té becària. Ho havem vist tots i totes, prò la seva no s'amaga sota la taula, no. Aquesta és més pocavergonya i ens assalta, com els dubtes, mentre dinem i explica coses que fan posar els pèls de punta. De vegades perdem la gana i tot, i no està bé, perquè per estar viu s'ha de minjar. També tinim vergonya de dixar-la com un drap brut, mésquere perquè potser un dia la truita se gira i ens rebota als nassos. Contradir-se és de polític, ja ho sé, fa ser d'esquerres i tal, prò aquesta no acaba de definir-se, no sap si vol conduir pel mig o per les vores, no sé si m'enteneu.

Més coses encara. Els de la Universitat han fet vaga contra el Pla de Bolònia. Jo, que sóc de poble, em pensava que no volien anar a un prat pla, com el de Beret, i preferien la muntanya. Doncs no, la Bolònia aquesta, que deu ser la patrona dels macarrons a la bolonyesa ( amb tall de vedella picadet i salsa tomata, hmmm!!) és contraproduent per a la salut universitària de la nació ( ho he escrit jo això, tota soleta ?) perquè farà especialitzacions com al meu poble fan les butifarres : totes són de tosino i totes surten de la mateixa mida. I a més, al títol hi surtirà un tros on hi posarà : "Patrosinat per Cal Pepet, que fa cadires a tort i a dret!". Per trobar un Filòleg haurem d'anar a Finlàndia, que allà hi ha de tot, segons el nostre
Sanpatró, Edward Badseed.
Pitjó està l'ensenyament, que no educació, perquè ma mare sempre ha tingut clar quina diferiència hi havia. Nostresinyó manarà més ( encara!!! ) i dirà què maco ets i què t'estima ( ??? ); farem més hores que un rellotge a la feina; se'ns ha acabat lo de tenir sexennis i triennis, perquè ara estarem en graus ( a la província d'Osca n'hi ha un, de Graus )... ( estaran en Fahrenheit o en Celsius ?) i ens promouran com a l'exsèrsit , i alguns sempre seran soldados rasos, i au! a escombra'l pati!! També lluirem bates amb slògans ( "L'anglès el financia el Banc Butxaca, sempre prop teu!") i tots serem de l'ajuntament, en tinguem ganes o no ( piscines municipals, estudiants municipals, suspesos municipals, exàmens municipals, inspectos municipals...) I per cada classe hi passaran tants professors que allò semblarà el metro en hora punta : amuntegats i amb les portes tancades, quan les obrim ens morirem aixafats. De nosaltres diran :" Sí, va entrar una vegada a tancar la finestra, el profe de Mates. Des de llavors no l'hem vist més!" Per aprendre no cal anar a escola, t'enxufen la tele i aprens un munt, especialment si surt el Cuní per alliçonar-nos, que no sabem encara on són els topants de la docència.

Ja ho veieu, tants anys a la Uni per vore com ens donen pastanagues per portar-nos a vendre a l'escorxador.

"We don't need no education
We dont need no thought control
No dark sarcasm in the classroom
Teachers leave them kids alone..." THE WALL- PINK FLOYD

dilluns, 2 de març de 2009Són gats... o persones disfressades ? :)

cursets


A mida que passa el temps, més me'n falta... i més se m'eixampla la panxa!!

Ai...!

He passat una setmana rara. Dimecres em va renyar Nostresinyó, pensant-se que tenia guàrdia. Jo volia tenir una guarida per amagar-m'hi quan em vulgui vigilar de prop... Dijous em va renyar la secretària de Nostresinyó, que parla una llengua estrangera, i tenia raó. Me vaig quedar a casa a fer noséquè i me feien mal les cames. Divendres vaig perdre dues coses que no hem trobat i a més vaig acabar un treball. Dissabte vaig comprar una gàbia pels ocells de casa i em vaig tornar a quedar a casa. I avui he anat al Quinto Pino per la família, una part era a casa covant un costipat de ventre. Per sort he fet fenya i m'ha sortit bé i no m'ha renyat dingú. Yipee!!

Decidit, demà dilluns em quedo a casa i planxo. I em posaré al dia del Ventdelplà.