Passa al contingut principal

Igualada...i millorada a la Xina?






"Comprar en un outlet urbà, “de les més grans de Catalunya”, segons l’agrupació tèxtil FAEGPI, és la possibilitat que ofereix el nou portal d’Internet, Igualam.com. La pàgina neix per apropar les botigues igualadines, plenes de grans marques amb segell igualadí com Punto Blanco, Sita Murt, Frederic Homs o Scorpions, i atraure un turisme comercial que revifi una zona tan castigada per l’atur.


--------------------------------------------------------------------------------

La ciutat tèxtil que ha estat i continua sent, amb menys força, Igualada, vol tornar a posar segell a les seves creacions i dotar d’identitat a una ciutat malmesa pel tancament de moltes indústries que oferien serveis a les grans fàbriques tèxtils. L’agrupació tèxtil FAGEPI, conscient dels problemes del sector, ha volgut donar una nova empenta a la indústria tèxtil amb Igualam.com.

El portal continua la línia publicitària que es va iniciar al 2006, quan un gran autobús amb una imatge de 'La maja desnuda de Goya', o un estand amb el David de Miquel Àngel, recorrien la geografia catalana proclamant la ciutat d’Igualada com a “punt de moda”.

Ara, FAGEPI ha creat aquest portal web on es pot trobar un plànol d’ubicació de les botigues outlets més importants. Des de l’agrupació s’afirma que “l’objectiu es fer còmode les compres” de tal manera que la gent de la comarca i de fora d’ella s’apropi i coneixi la ciutat mentre compra.

Per a FAGEPI, el volum de compradors que provenen de les Terres de Ponent i de l’Àrea Metropolitana de Barcelona “és important” i és per aquest motiu que, amb aquesta guia virtual, s’ofereixen descomptes per què “no passin de llarg”. En un futur, s’espera que la pàgina inclogui les festes més importants i una guia dels dos hotels, hostals i l’aparthotel que existeixen a la ciutat." del lloc http://www.lamalla.cat/infolocal/noticies/article?id=327929

Comentaris

Entrades populars