Passa al contingut principal

Entrada lluent



Aquest post és molt particular. És una mostra d'agraïment a :

1.Un dels motors ( masculí ) de la meva poesia promou l'edició dels meus poemes. Espero que per molts anys pugui llegir el que escric, tant en particular com en públic, amb ISBN ( wow!! ) o amb dipòsit legal. Des d'aquí, gràcies!!
2. Uns dels parells d'arracades que il·luminen la meva cara pertany a aquesta senyora, la Montse Bote , que en va fer unes amb història poètica. Excel·lent artesana, millor persona, aquest bloc que ella actualitza i que també enllaça amb aquest que ara llegiu és magnífic. No us ho penseu més i no us en penedireu, el dia que us poseu les seves joies el dia o la nit seran molt més resplendents.
3. Els meus alumnes. Llegeixen la meva poesia, m'escolten i em fan persona cada cop que entro a la classe. Per molts anys, i sisplau, que el cor us porti allà on voleu anar!
4.  El senyor Alyebard, el senyor Tinc, i tots els que passeu per aquí i deixeu comentaris a les meves entrades verbals, musicals i poètiques. No us he vist mai personalment, però vull que sapigueu que el motoret d'aquest bloc ronca feliç cada cop que hi escriviu.
5. I els Lax'n'busto, que posen la lletra  i la música adient per a tots vosaltres.

Que sigueu feliços, escolteu bona música i mireu d'envoltar-vos de gent positiva. La resta vindrà sola!

Comentaris

  1. Gràcies per l'homenatge, em faràs posar vermell... I procuraré envoltar-me de les dues coses per aconseguir la primera. Un plaer llegir-te.

    ResponElimina
  2. Sí, sí i sí...massa seriosa.

    Ah...i l'altre dia vaig oblidar donar-te les gràcies per parlar així de bé de la meva germana gran!

    david

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Montse, de veritat que dessitjo de tot cor que els teus poemes es vegin publicats en breu, el primer exemplar ja el tens venut. Segur que amb els teus poemes el món millaroria ni que fós una mica, no obstant la teva persona ja és un gran què pels que et ceoneixem.

    ResponElimina
  4. Doncs per la part que em toca dir només que em fa molt feliç formar part d'aquest motoret tant amable ; )

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars