Passa al contingut principal

Apa, quants àpats!!

Avui toca sopar. Nosaltres ho celebrem tot, fins i tot que ja no tornarem a compartir l'aula ( ella és una exalumna meva, ja ho veieu!)  Demà 30 no toca res. Dimecres 31 sopo amb el meu avi que en té 95 i els meus Ramons de capçalera ( els meus 2 tiets d'aquí i un de BCN ), i una Rosa sense espines. Dijous 1 esmorzo amb els de la feina, refresco la meva nova edat i comencem amb un claustre. Divendres 2 sopo amb la noia amb qui faig un llibre encantador. Us deixo amb aquesta cançó que em posa les piles. Entomo la setmana amb els ulls ben oberts i sense prejudicis. Tot el que ve es bo per aprendre.

Comentaris

  1. Espero que a banda de plans, tinguis també estalvis! Quanta vida social.

    ResponElimina
  2. Saps què pots fer? Desa la balança en un armari i no la treguis fins d'aquí a un mes. Vénen bons àpats i amb fantàstica companyia, així que, oblida't del què pots menjar i què no. Gaudeix les menges sense manies i encara més de les companyies!

    ResponElimina
  3. Ves amb compte amb tant d'àpat, que amb la crisi, t'ha de venir bé la roba de l'any passat. ;-))

    ResponElimina
  4. Amb tants de sopars comprenc que ens calgui una mica d'empenta. Pretenders o el que tinguem més a mà. A mi també em passa. I no en tinc pas tants, de sopars.

    ResponElimina
  5. Noia, quanta vida social, però és una bona manera d'encarar la setmana!!

    ResponElimina
  6. O sigui que avui dejuni? :)
    Caram, quin festival d'àpats!

    Bon dia, cantireta!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars