Passa al contingut principal

FiraTeiatru

No hem anat a cap espectacle. No en tenia ganes: barallar-me pel lloc, per veure-hi, per sentir-hi, per explicar al plançonet l'argument de l'espectacle. No, aquest any ens hem quedat a casa, i només hem fet 2 incursions a  les paradetes per proveir-nos d'adrenalina ( la gran ) i d'arracades, servidora. Ni les firetes són per a tots els públics : les més agosarades ens provoquen pànic, les més assequibles no ens permeten que el pandeiru ens hi càpiga, les més lentes demanen que estiguem a peu dret per servar el petit. Amb el temps ens tornem ganduls, o estranys de nosaltres mateixos. Les raons són excuses, les excuses són increïbles, ja em direu quin gaudi el teatre assequible a peu de carrer, el més barat a 5€, el més car a 18€. Potser l'any vinent, en un altre setembre, ens trobarem valents per afrontar les multituds assedegades de cultura i suor. Com deia un amic meu : "La Fira és fantàstica si tens un amic targarí que té casa amb llit i dutxa". Doncs això.

Comentaris

  1. Jo diria això: estranys de nosaltres mateixos.

    ResponElimina
  2. És el que passa amb aquestes bones iniciatives. N'hi ha unes quantes a Catalunya, com la Patum o l'Aquelarre. Comencen sent originals i ben arrelades, però a la que es massifiquen es passa les ganes de deixar-s'hi caure. Suposo que ha de ser molt carregós si t'ho trobes a casa mateix, si durant una setmaneta a l'any se t'omple el poble de gent descontrolada. Tots ho patim, més o menys, amb els típics festivals d'estiu, però no hi ha comparació, és clar.

    ResponElimina
  3. Jo hi havia anat fa vint anys, i estava tan clapada i amb d'altres inconvenients, que no m'assabentava de res de les obres que m'interessaven, en concret una de molt bona de Talleret de Salt. El millor és viure allà!

    ResponElimina
  4. A mi, m'encanta la fira, m'agrada l'ambient i intento anar-hi cada any, tot i que en els darrers anys ha perdut una mica l'encant. De tota manera, m'agrada encara més la Fira de Titelles, té un encant que no sé...

    ResponElimina
  5. cantireta, juraria que havia deixat ací un comentari aquesta vesprada. Què ha passat?

    ResponElimina
  6. ...traigo
    sangre
    de
    la
    tarde
    herida
    en
    la
    mano
    y
    una
    vela
    de
    mi
    corazón
    para
    invitarte
    y
    darte
    este
    alma
    que
    viene
    para
    compartir
    contigo
    tu
    bello
    blog
    con
    un
    ramillete
    de
    oro
    y
    claveles
    dentro...


    desde mis
    HORAS ROTAS
    Y AULA DE PAZ


    COMPARTIENDO ILUSION
    CANTIRETA

    CON saludos de la luna al
    reflejarse en el mar de la
    poesía...




    ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE ESTALLIDO MAMMA MIA, TOQUE DE CANELA ,STAR WARS, CARROS DE FUEGO, MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

    José
    Ramón...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars