Passa al contingut principal

Bars de pau (aclarits)


Com que telepàticament veig que esteu preocupats pel nombre de gent que m'acompanya quan faig l'esmorzar, i en quines condicions lumíniques jo destrio les síl·labes de La Vanguàrdia, i si sempre hi ha lluna nova, o senzillament ens proveïm de llums d'oli per saber els topants del celler suara esmentat, us diré, amatents lectors de la Cantireta, que jo tinc el sa costum de llegir amb llum de dia, en llocs ben ventilats i rere una taula, per suportar tots els prohoms del periodisme català quatribarrat en les meves digressions amb pa del dia i xoriç i tallat sense sucre. Els 40 amics o familiars ( ben avinguts, espero ) que diuen es poden reunir a les catacumbes verdunines de La Muralla també ho poden fer amb l'excusa d'un recital poètic, peresempre. Hi podeu portar un amic digei, o algú que sàpigui canviar de cançó amb certa traça i sense prendre mal ni ell ni l'aparato.Per tant, no us desvetlleu més ni demaneu hora a l'oculista, oftalmòleg o bruixot de capçalera, que em trobo bé i tinc intenció de no donar treva ni a la llengua ni al cervell.


PD. Si veniu de dia, sóc a la barra, com un ocell migratori descansant del viatge, o asseguda a una taula, entrant per la porta a mà dreta, sota la televisió. Ah, i porto ulleres de color roho-passión!

Comentaris

  1. Ja estic més tranquil. I prenc nota de la descripció.

    ResponElimina
  2. Si algun dia hi pogués passar ja em fixaré aviam qui porta ulleres i és a la barra....Verdú i els seus càntirs esplèndids em queden lluny ....

    ResponElimina
  3. "el sa costum de llegir amb llum de dia": i tan sà i envejable!

    ResponElimina
  4. Espero que aquests 40 no siguin com aquells 40 famosos que es dedicaven al segon ofici més antic de lo món.
    Car aquests, segons el meu parer, ja no trobarien feina, potser. Jo diria que, en els nostres verals, aquesta art està molt desenvolupada.

    ResponElimina
  5. Helena, JP, Elfreelang, Jordi: Amb llum de dia sóc guapa i tot!! I sempre pago a l'acabar.

    ResponElimina
  6. Si l'atzar mi porta ja miraré qui porta ulleres :D

    ResponElimina
  7. Josep, Alyebard : i jo no me les trauré per saludar-vos...Benvinguts sereu!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars