Passa al contingut principal

VIRUS A CA LA CANTIRETA

Sembla que algun desgraciat pocavergonya es dedica a sabotejar els blocs amb contingut cultural que contenen "la paraula escrita" o "cantireta". I em molesta molt, sabeu? És per això que us faig saber que jo no he posat cap virus al meu bloc, i que no ho faré mai. En tot cas, he afegit una doble opció per entrar-hi, a més de la contrassenya: un codi que t'envien al mòbil per si la contrassenya falla. He escrit als de Google, i no és cap de les opcions que ells pengen. La seva resposta no és cap meravella, per cert. Per tant, si feu servir lo Google Chrome, qué és una mamarratxada magnífica tomadura de pelo estareu alerta i entrareu a casa meva igual. Si no voleu patir tant, entreu amb l'Internés Explorer, que sembla que no dóna malsdeventre i virus de costipat d'origen nerviós i llet agra. Jo sempre us rebo amb els braços oberts i un somriure a la cara, a més d'un cafetonet calent. Seguiré informant. Sospir....

Comentaris

  1. Aaaah, per això quan hi entrava de la feina em sortia el missatge maliciós. Val a dir que jo, però, dipositant plena confiança seguia endavant!

    Des de casa, com que tiro de món Mac, ja no em dóna aquest problema!

    ResponElimina
  2. Jo igual que El Porquet quan entrava a casa teva em sortir un missatge tot avisant-me que era un lloc maliciós.... però això, en confiança... deia endavant!!! Espero que es pugui solucionar el problema aviat Cantireta! Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Jo entro per l'explorer i ja està. Si els meus ordinadors estan protegits, per què he de patir? Si no puc participar al teu bloc sí que pateixo! Per cert, el d'anticànons jo també el tinc infectat, sembla.

    ResponElimina
  4. A tots: campana o bé dogal... de vegades Internés és un suplici :D

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars