Passa al contingut principal

PATRICIS NO GAIRE SANTS





Avui a la 1 del migdia a Verdú es produirà un fet singular: lo Miquel Àngel Tena-Rúbies, l'Helena Bonals, la Dafne, lo Jordi Dorca, la Glòria Coma i la Cantireta se reuniran per menjar plegats i celebrar que estem vius i que ahir va ser Sant Patrici. I serem 14 a taula, que és un número genial.

Comentaris

  1. Caram! Quina colla de més alçada! Feu bons traguinyols amb els càntirs negres de Verdú (únics i inigualables i que des de temps immemorials s'han utilitzat al mas dels meus padrins)

    ResponElimina
  2. Ha anat molt bé! Ja ens direu què tal el concert.

    ResponElimina
  3. Bona manera de celebrar-ho: un bon dinar en bona companya!
    Segur que ho heu passat d'allò més bé!

    ResponElimina
  4. Un plaer esdevenir patrícia entre patricis no gaire sants!!!
    Fins la propera!!!

    ResponElimina
  5. Pos jo encara estic fent la digestió ... i m'ho vaig passar tan be , de coneixer "en viu i en directe" als personatges que som a internet que n'estic molt content i molt satisfet Ala!! i a vore i sho repetim aviat !!!

    ResponElimina
  6. Per cert cantireta ara no se recordar be els noms de la canalla , la teva nena es diu Elena o Beatriu , peruqe m'estic fent un lio del 15 , a vore si m'ho aclares que sembla que tu tens bona memòria val?

    ResponElimina
  7. A!! el concert es "La Mostra" de Pons que fan cada any es tracta de aplegar a tots els estudiats de Musica de la comarca de totes les escoles i fan una gran coral i una gran orquetra que toquen junts unes peces tradicionals arranjades pels que ja estan a l'SMUC que en aquest cas igual que l'any passa eren en Xavier Palà i en Francesc Guzman, Suposo que No te

    ResponElimina
  8. massa interés com a concert en si, però si que el té , com a esdeveniment pedagogic ,es un gran pas endavant en l'ensenyaça de la música al nostre país , es quelcom impensable només fa uns pocs anys...
    Aquest és el valor que tenia per a mi anar a aquest concert i de pas veure a grans amics que tnim a Pons.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars