Passa al contingut principal

FISCORN ANUNCIADOR (Blocotrobada)


Atenció! Deixeu tot lo que esteu fent, que us he de dir una cosa! (Fiscorn i platerets) Ehem, ehem... (m'escuro la gargamella, me poso bé les ulleres) Pos, que lo dia 13 de maig, diumenge, dia de NostruSinyó, celebrarem la 2ª TROBADA DE BLOCAIRES EIXERITS a Navarcles.  La Musa inspiradora de tal eventu serà l'Helena Bonals, passeu per casa seva a dir si hi anireu. El plan del dia és : visita al Mon Sant Benet, i després dinar. Després del dinar, passejada per fer-lo baixar, o carajillus, o son en qualsevol prat apartat...
Va pels de l'altra vegada, per la Sílvia ,per la Glòria Bosch i per qui més vulgui apuntar-se ( però no gaires més, que no serà una invasió blocaire) AH! I de pas, avançarem 2 dies les manifestacions en pro del 15-M, que ja n'hi ha prou que s'enduguin la màniga per mocar-se ells!!

Comentaris

  1. Teniu molta sort que allà a la vostra terra s'ajunteu tots de tant en tant i completeu la trobada amb la paraula amb la física, quina sort teniu!

    Vicent

    ResponElimina
  2. M'hi apunto, sí sí! A on és la trobada, a Navarcles?

    ResponElimina
  3. Ja he deixat dit a ca l'Helena que no podré pas venir. Passeu-vos-ho molt bé. La visita guiada a Sant Benet val molt la pena!

    ResponElimina
  4. Jo pujaria amb molt de gust, però tinc que venir amb transport públic. A Navarcles no hi ha tren i m'han dit que els autobusos no circulen diumenge.
    Algú blocaire de Barcelona que vingui em pot portar?
    Algú de Navarcles em pot recollir a Manresa??
    Hi ha taxi???
    Estic a les vostres mans, de vosaltres depèn que passi un dia FENOMENAL o que em quedi amb les ganes...

    ResponElimina
  5. Nosaltres tampoc podem venir, per una raó. Anem de casament el 12 al vespre, deixem els nens amb ma mare, i ens posen autobús per tornar. AIXÍ que la festa serà descollonant!!!!! I el 13 no mos aguantarem els pets, com diuen per aquí. Així, que St Benet, per un altre dia!!!!
    Perquè quedarem més endavant, no????
    Gaudiu molt!!!

    ResponElimina
  6. Glòria, potser l'Helena et podria venir a buscar, o el Jordi Dorca.
    Escriu als seus blocs.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars