Passa al contingut principal

HORTOGARFI-A (gastroteca i olé)

www.formaggio.it


HORTOGARFI-A : Planter de faltes amb canyes metàl·liques per a que pujon dretes. N'hi ha de mascle i de femella. "Lo Sinto ha comprat una hortogarfia per a fer-hi pepinos i ansiams."

FONDUEL: batalla aferrissada entre lo Camembert i lo qes de Burgos. O entre lo mató i lo Roquefort (jo, cà fort!!) " Niseta, vine, que hi ha una fonduel a la cunya, lo Camembert està fotent verd lo mató del Pastoret!!"

COGOMBRA: "pepinu" sota el que pots dormir-hi la migdiada. "Nirem a collir aquelles cogombras després de la migdiada.... al ras mos fotríem com gambes, si les tallem ara!."

NYAP:  blanc, insípid i petit. O sigui, poca cosa a l'olla :DD "Posa-hi una mica més de garbo a l'olla, iaia, que amb aquestos nyaps i les mongetes escarransides, ni lo canari la voldria, la verdura!"

GASPATXI: amistat perillosa i amb tendència a líquida entre els tomàquets andalusos i els pebrots bascos."Doncs a mi m'agrada lo gaspatxi, més que ré perquè quan se torna roig me recorda a una part que... vale, vale, ja callo...!!"

PEN-NIL: memòria fòssil flotant a les ribes d'Egipte. "Mira, Anselmo, lo pennil aquest no té greix ni té ré. I encara que digos que té memòria, no s'assembla gens a un tossino."

MATON amb mel: pistoler amb abelles emprenyant-lo mentre fa la fenya."En aquet restoran diuen que per postres te servixen maton amb mel. Deu vinir lo Clint Isbud amb un aixam d'abelles..."

MERABLEDES: ciència ficció a l'olla. "Je, la tieta Lurdes ara n'hi diu merabledes de les bledes. Se pensa que amb tossino siràn més autèntiques..."

AM AQUET POST SEREBRO QUE JA HE CABAT DE CORRETGIR ECSÀMENS :DD


Comentaris

  1. I has donat moltes carabasses? Als ecs....amens

    ResponElimina
  2. Eres bueeeeenaaa, m'ha encantat el fonduel, crec que sempre hi ha hagut rivalitat entre el camembert i el roquefort, i entre el manxego i el brie (o al revés...), ara, després de barallar-se, es relaxen sota la cogombra, com tothom sap.

    ResponElimina
  3. I si compres el maton amb mel al super tb ve en clint Isbud? Ho dic pel tema crisi...

    ResponElimina
  4. El de la cogombra m'ha agradat molt! La majoria són molt estiuencs.

    ResponElimina
  5. Jo coincideixo amb la Loreto, m'ha fet molta gràcia el MATON , però que vingui el Clint Isbud solet, i es poden estalviar les abelles...

    ResponElimina
  6. Noia, "cruces" me faig de com va la teva imaginació!!

    Jo també he rigut.

    Un petonet Guapa

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars