Passa al contingut principal

RECUPERACIONS (GRIMAU)

PERÒ...EXISTEIXEN ELS HOMES COM AQUET??

Avui, dilluns dia 17, s'inicia el període en què, mitjançant la mil·lenària tècnica del ciri, la processó per dins, el cafè combinat amb menges que ara no vénen al cas, les estampetes de la Lara Croft o el mascle Bond, James Bond (lo Sean Connery quan era guapo per caure'm la bava i alguna peça de roba....ais, que em perdo...) i l'ensenyar la cuixa o l'escot (me pregunto perquè els hòmens no ensenyen el pitram o els bíceps, que també m'alegrarien lo dia, vès... per on anava?.... no, no acabaré bé aquet post, no...) se procedeix a la inauguració de les RECUPERACIONS (Grimau, ja que trio jo). Que si no pot venir, no passa ré, que ara poso una crida popular:

"Se fa saber que  a tot home que passo per ca la cantireta sirà recompensat i benvingut amb un somriure deliciós i un parell de petons sorollosos a cada galta. S'accepten hòmens en forma de jugador de bàsquet (lo Pau Gasol, peresempre), cantautor, paleta amb coneixements d'electricitat, funcionari, mestre, caixer, notari o economista aixerit. És molt important que sigo aixerit, la fenya pràcticament és innecessària. Més ben dit, ja n'hi donaré jo, de fenya...." (SOSPIR FONDO...MOLT FONDO...) :dd

APA, BON DILLUNS A TOTS!!

Comentaris

  1. cmpleixo tots els requisits....... bon dilluns

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut Joan,
      no he tingut mai cap dubte de que reunies tots els requisits. És per això que la feina que t'encomano és que continuïs encomanant-me la teva "joie de vivre" quan tots dos ens posem "sentimentals" ;-)

      Gràcies per ser un dels de la llista.

      Petons.

      Elimina
  2. Si tens overbooking en pots fer passar uns quants per casa meu! Bon dilluns :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Excelsa Sílvia,
      amb les coordenades del Gepeese te'ls envio on faço falta: a casa teva, dins de la nevera o sota el llit. Tu manes ;-)

      Sempre teva,
      Montse

      Elimina
  3. Això, si fos el cas que et trobessis "desbordada" jo també m'apunto a fer-vos/los-hi un favor ;))

    Bon dia de dilluns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolguda Lluna,

      No me desbordo perquè al meu poble la pluja només la coneixem a través dels quadres i els olis penjats a la paret. Però li puc dir que si se fa una cua de més de 3 hòmens aixerits, 2 seran per a vostè. Per correu certificat, no fos cas que algun se mos perdés dins de la saca.

      Gràcies per perdre/prendre's el temps amb aquest post esverat.

      Uns somriures :):).)

      Elimina
  4. Jo, senyora Cantireta, no li puc ensenyar bíceps ni pèl al pit, ja que pràcticament estic als ossos. De lo altre, més val que no en parlem (ai, si tingués vuitanta anys menos!)Del bàsquet només sé que són senyors molt alts que tot el dia van en calça curta, de música no en sé ni un ral, de cantar poca cosa (alguna havanera i pocs boleros), de paleta alguna cosa en sabia però ara sóc no-practicant, quan va arribar l'electricitat jo ja era massa gran per aprendre'n, de funcionari només vaig fer de carter uns mesos passada la guerra (de Cuba), per ser mestre s'han de saber moltes coses i tenir paciència (no compleixo cap dels dos requisits), de caixer podria fer si és que algú em dona monedes per comptar (si són pessetes me n'ensurto millor), per a notari em falten coneixements i serietat, i dels economistes encara ara no entenc quina és la seva feina (perquè tants que n'hi ha, i l'economia no va de cap manera. Què diríem d'un pagès que no li tiren les tomaques?). Ara, d'eixerit no en trobarà cap amb més eixeritesa que un servidor, no sé si amb això en té prou. I si no, què hi farem. Sempre ens quedarà la comunicació digital (com a en Bogart li quedava París, és a dir, una merda -amb perdó- punxada en un pal).
    Si de cas, ja em dirà alguna cosa. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sinyor Strike,

      vostè ja sap que els seus ossos me tenen fascinada. Me'ls llegeixo del dret i del revés per si m'entra la inspiració... cosa que passa sovint, ja me coneix força. Pel que fa a la comunicació digital, també hi hauríem d'incloure la oral i corporal, que servidora se belluga força mentre explica els diftongs, hiatus i altres personatges de la llengua catalana, i estrangera.

      Faci'm el favor de no estar tants dies sense passar, que l'enyoro :0)

      Una abraçada amb 2 petons sense recàrrec.

      Elimina
  5. Respostes
    1. Som a finals de curs, i m'agradaria deixar de fotocopiar exàmens. És un defecte de tot professor, que se cura aixines que deixem de veure la màquina ;-)

      Elimina
  6. Jo també sempre m'he preguntat perquè els homes no ensenyen el pitram

    ResponElimina
    Respostes
    1. El pitram d'un home no té cap interés.

      Elimina
    2. Bé, JP, quan es tenen uns pectorals com els meus, musculosament peluts, virilment musculats, perlats de suor després d'una sessió de gimnàs...

      ...(no puc seguir, estic massa bo, fins i tot per a un hetero com jo)

      Elimina
    3. LORETO:

      sembla que això del pitram dels hòmens no ho solucionarem ni avui ni aquí. Si vols, quedem en una altra dimensió per parlar-ne amb un cafè amb gel. O dos... ;-)

      JP:

      El pitram dels hòmens no té volum ni turgència com el de les dones. Evidentment, en aquest cas t'he de donar la raó. Però a les dones ens agraden el dels hòmens. Ves que hi farem, som aixines de complicades, sempre desitjant allò que no tinim.
      Un petonet.

      JOSEP:

      :DD Jo, havent vist el cosí del teu post, ja no poso res en dubte. Ja saps que no fa per mi.

      Sigos feliç. Petonets.

      Elimina
  7. Tu t'has fixa't què posa al darrera d'aquest home que sembla mentida??... REGAL!!
    Imagino que ja el tens a casa!! ;)

    Espero que si vas "sobrada" embarquis algun cap a l'illa!! :)
    Bessets nina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ais... i si són més baixets i menys corpulents i més peluts i menys atractius.... passarà res? :DD

      Potxons!

      Elimina
  8. Veig que totes les dones estan disposades a compartir o repartir (cooperativistes) i els homens deuen estar frustrats, per no poder admirar un bon "canalillo"...I dius que comprant unes vambes regalen un manso com aquest? i això que el noi és força "recatat"...

    Petonets, noieta.

    ResponElimina
    Respostes
    1. On he d'anar per què me façon un regal aixines? Tu en saps l'adreça? Ah, salamera... :DD

      Aclucades d'ullet!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars