Passa al contingut principal

SUDANELL, AGAIN ;-)

Aquest dissabte dia 8 de juny, dia calorós com ha de ser en aquest temps tan propici a treure's la roba i pescar un costipat (jo em pregunto si no podria ser treure's un costipat i pescar un homo-guaperus-erectus-sàpiens, peresempre.... ja m'he perdut, vaja!!... per on anava... per despullar... ah, no... ais, la poesia eròtica.... hehehe), cap a les 5.30 de la tarda, una colla de poetes d'ambdós sexes mos reunirem, Musas mediante, a la bonica vila de Sudanell, prop de Lleida (VET AQUÍ LES COORDENADES GEPEESE DE NOSTRESINYÓ GÚGEL) per exercitar la gola, tràquea, cordes vocals i altres parts de l'anatomia (ulls, sobretot) en la dicció i perversió del noble art de recitar poesia en llocs públics. Sí, he dit púb(l)ics....Ics, ics, d'interrogant....sou una colla de malpensats... la poesia erròrtica (ERÒTICA, carai!) correrà a càrrec de la Cantireta.... Sudanell, tremola!! 




PS. Després correrem al bar amb los gastos de la birra i les patates per celebrar que som collonuts. Perquè n'hi som, i un rato llarg!!
PS dos. Us deixo amb els FAÈRICA, que amenitzaran amb les seves cançons les nostres lletres. Gràcies, nois!



Comentaris

  1. Que bo! La Cantireta comparteix cartell amb los Konflicto Mental, un grup punky punky molt destraler, jejejeje! M'agrada!

    Jo ho sento molt, però no podré venir..... estaré de despedida de solters.... Desitjo que us vagi molt bé i en en facis una bona crònica!

    ResponElimina
  2. Jo tampoc puc fer-hi cap, llàstima pq això de la poesia eròtica més punks destralers promet...

    Vagi molt bé!!

    ResponElimina
  3. poesia eròtica, quina vergonya! amb lo innocent que soc :$

    ResponElimina
  4. M'encantaria sentir-te però els dissabtes treballo i ho tinc pelut! Que vagi molt bé el Sudanell II :)

    ResponElimina
  5. Fins demà, Cantireta, serà un plaer conèixer-te "in person"! :))

    petons,

    empar

    ResponElimina
  6. Espero que us vagi molt bé Cantireta, el noi del vídeo diu "crida" i té raó, sinó els poemes passaran desapercebuts amb el conjunt a tota...Pastilla!
    Petonets.

    ResponElimina
  7. vaja no hi arribo a temps ni amb avioneta.....que canteu molt i molt bé!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars