Passa al contingut principal

I un dia



I un dia el camí es fa planer. A banda i banda hi neixen els esbarzers de les decisions, les baies dolces encara encastades en la tija espinosa. Al fons, un retomb no gaire pronunciat on arrecerar-se de les males experiències... deixem-los esbufegar mentre nosaltres pugem, sense esforç, per les venes del cor. A l'esquerra, el llac dels nostres somnis. No hi pesca ningú, tots saben que les truites somien ser sirenes, les sirenes somien ser Ulisses, i Ulisses no vol tornar a casa pel camí més curt. Penèlope teixeix xarxes socials en el teler dels escots, i el camí mostra un mirador d'ocells de bons auguris. Mengem pa saborós, amb bocins de nous pensaments i de panses per a la memòria. Vine a caminar amb mi, sigues valent i tingues fe... farem via amb un càntir sota el braç. A la llarga, tots es basteixen amb aigua i fang.

PS. Gràcies per tantes paraules de coratge, amor i amistat que em vau dedicar en el dia del meu 5è aniversari. Espero posar-vos aigua ben fresca un quant temps més... ;-)


Comentaris

  1. Hola Cantireta.
    Tot un plaer llegirte.
    Una abraçada desde Valencia, Montserrat Llagostera

    ResponElimina
  2. En el llac dels nostres somnis, no hi ha sirenes, ni Penèlopes teixidores, ni Ulises viatgers...Som una colla d'amics que anem a fer un fontada, i omplirem els cantis, per refrescar-nos a la tornada, en
    aquest camí tan planer de bon caminar, et farem companyia...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Penèlope teixex xarxes socials en el teler dels escots, m'encanta, vinc a caminar, vinc...

    ResponElimina
  4. preciós ....cantireta brodes les paraules amb encaix de setí .....t'he felicitat pels cinc anyets tot just fa un moment.....i que seguim podent llegir i beure aigua fresca

    ResponElimina
  5. Cantireta, deixem esbufegar les penes mentre nosaltres pugem pel cim de la vida, de la joia i del benestar, i això només es pot fer amb la paraula i les persones.

    Una forta abraçada des de València

    Vicent

    ResponElimina
  6. Un plaer pels sentits caminar una estona amb tu!
    Per cert, felicitats atrassades!
    Petons!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars