Passa al contingut principal

com lo dijous

 "Hola, em dic Philae. I tu?"

El 30 de juny del 2015, dimecres, la petita població d'Altet fou envaïda. L'invasor és un extraterrestre de cos robust, sense melic, amb ulls sobresortints que diríem són deguts a la ingesta de substàncies psictopròtiques del tipus peta-zeta o Nocilla; un nas de cirereta de pastor, vermell i rodó; sense coll, per tant no tenim cap dada de si la columna vertebral està soldada a la base cranial o no; uns braços curts i rabassuts acabats en unes manyoples blanques que serveixen de mans, alhora que extraordinàriament prènsils i eficaces; duu un collaret amb un penjoll rodó amb obertura al mig, el qual, al bellugar-se, emet un dring musical molt curiós que no molesta gens; no es perceben trets sexuals, desconeixem si menja peix o carn o musclos, vaja; i com a peus veiem unes espardenyes de sardanista sense cordons visibles. La nota més extraordinària és que té empegat un portafolis de color blanc damunt del que nosaltres considerem la panxa, i que no se li desempega ni cau ni extravia per voluntat pròpia, fet que ja ha motivat l'enveja d'alguns càrrecs polítics sapastres i despistats. L'invasor, anomenat DORAEMON pels seus assalariats, que es creu cap de la guerrilla "Llibertat per als dijous", va aconseguir alliberar aquest dia de la setmana de la tortura a què havia estat sotmès des que la llengua catalana va encunyar la dita "La setmana dels 3 dijous", o bé en la famosíssima frase del centre comercial "Estem al middel com els three dijous". Amb l'ajut de la sonda Philae, apadrinada per un conjunt de filòlegs cruels i amants de la cansalada virada i uns quants músics sense padrí, va aconseguir enviar-lo a DIJOUSLAND, parc temàtic dels que es perden al dimecres i no tornen en sí fins diumenge a la tarda. Amb aquesta acció heroica EL CAP DE SETMANA ARRIBA ABANS :-)

                                                                    Notícia enviada a la redacció de "La Cantireta Exprés" pel periodista Nobita Català, que treballa a "Lo diari indepepet". 

PD.(1) Perillós periodisme perpetrat amb l'ajut de la Carla, una alumna, i servidora. :-)

PD. (2) Les parts subratllades són de l'exercici de l'alumna. Les altres, de l'esbojarrada imaginació de la cantireta. :-))

Comentaris

  1. Estàs fatal xD Vols dir que no anaves amb la sonda Philiae i encara t'afecta la falta d'oxigen? :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pons, no cridos gaire fort que potser veuràs una sorpresa en vídio, ben aviat.

      :-)*

      Elimina
  2. Visca la imaginació, amb notícies com aquestes em sembla que acabareu salvant tots els dies de la setmana! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara me poso a salvar els llegums. Vull dir dillums.

      :-D

      Elimina
  3. al middel del three dijous hi ha perill que s'instal·li Octubre Wertototis, la qual cosa significaria un retrocés en la venda d'idiomes, la qual no camina molt pròspera.

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Wert are you going, Carla?"

      :-DDDD

      PD. Gràcies per les teves recomanacions literàries.

      Elimina
  4. Vull suscriure'm a La Cantireta Exprés.

    :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pos no tinim diners per a tirar endavant la impressora. Ara mateix està desfent l'edició de dilluns i refotocopiant la de diumenge.

      :-D

      Elimina
  5. Qui perill la Carla i tu! :-DDD
    Per sort ens porteu bones noticies.Visca!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars