Passa al contingut principal

NÀsLISIS

www.taringa.net


"Pos mira...ara resulta que m'he de fer una nàslisis. Si, home, de nas. Te trauen los mocs i se'ls miren bé. Dons...potsé se posen guants, ara que ho dius...i si són verds, els miren de prop. Si són taransparents, els posen en una assafata negra i a contrallum diuen que són "ultraluminiscents". Lo que sints, tu!... Io, l'altre dia li vai dir a lo metxe que a mi aquestes paraulotes no me les digués, que m'afectaien molt, tu. Sí...i va continuar com si sentís ploure. "Raidogarfies", "Ascleròtida multiplicada", "Fal·lograma ventricular", "Aspàrralisi monumental"...io pensaia que si tinia totes aquestes malalties ia no calie que m'entornés a cas a apagar lo foc amb lo caldo....i l'Anselmo, que m'aspera per dinar...i què li dic, eh? ...ara arresulta que lo midicament que me prenia no era el que m'ahvia de prendre, i que m'ha fet malbé lo Apotassio, que és un sinyór que no conec de ré, i que si me fallen les cames és perquè aquest sinyor me té dominat (io preferixo lo Brad Pitt, prò en càpsules no el tenen, i en supositoris me fa vergonya demana'l). I lo ferro de la paella se n'ha anat, prò diu que també l'hem de buscar a les nàslisis aquestes, i io li dia al metxe si es pensa que mos mingem les paelles a casa nostra en lloc dels continguts, prò aquell home vinga a escriure coses en papers, i ara resulta que tampoc tinim bé Los Elextròlits, que per mi que són un grup de música jevi. Sas què? Que me'n vai a la framàcia, a demana'l framacètic que me recomano unes pastilles per a dixar d'astornudar, que ja van 4 cops que he netejat la pantalla i per'xò fai tantes faltes. Apa, salut!"

PD. Ara resulta que tots 4 mos hem de fer anàlisis de sang. Prò...no'n  tinim prou amb lo Gobienno Dehpanha amb xuclar-mos vius i sense poder protestar? Ains :-)

Comentaris

  1. No vull ni pensar la cara que posarà el farmacèutic si aquesta persona comença a fer-li tota l'explicació, ni si podrà traure l'entrellat :):)

    ResponElimina
  2. M'has fet riure molt, Cantireta! Mentre anava recordant aquella cançó de la Trinca que es deia "Valga'm Déu quin nas:
    "Sempre al seu darrere,
    és el meu corcó;
    el cas del nas m'exaspera...",
    recordava una senyora de Tàrrega amb un parlar molt semblant que ens explicava que li havien posat un "cateto" a l'esquena...
    Ets bona, molt bona!
    Una gran abraçada!

    ResponElimina
  3. cantireta, jo he estat tota la setmana de baixa.

    ResponElimina
  4. Faci bondat o irà a parar a lo cimintiri.

    ResponElimina
  5. Per millorar lo Apotàsio diuen que s'ha de fer a cops de kaki...
    :)

    ResponElimina
  6. Ha, ha, ha... me fas riure cantireta... no hi com agafar-s'ho amb bon humor. Cuideu-vos tots...

    ResponElimina
  7. Tranquil·la, això dels esternuts no és res, a no ser que vages de cagueroles alhora.

    ResponElimina
  8. Huras de posar lo parabrises de l'auto per netijar la pantalla. I si t'han de xuclar almenys que t'ho facin bé...

    ResponElimina
  9. Que bo!! Qualsevol tema pot ser objecte de la teva ironia...

    ResponElimina
  10. un post de nassos! brillant i carregat d'humor bravo per tu , tens un nas molt fi

    ResponElimina
  11. Vaig conèixer un viatjant molt trempat que engegava: "així t'ofeguessis en una bassa de mocs. I verds."
    Doncs això, que és temps de mocs.

    ResponElimina
  12. Deus tenir la pantalla més neta de l'univers...

    :P

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars