Passa al contingut principal

PREMIS (per ser tardanera)

U. Com que ja m'han premiat, dixo la docència, la decència i la litronatura, i a jaure, que la fama diuen que se fa aixines!!



DOS. (Excels i mai reconegut prou sinyó Pons) No he tingut gaire bones setmanes, degut a la plançoneta adolescent.

TRES. A vere... me van dir que en tinia un altre, aquí us l'ensenyo. Gràcies, Glòria i Teresa. Perdoneu per no haver respost quan tocava. No em sentia amb prou forces per deixar escrit el sentiment ( i a voltes patiment) degut a viure amb una adolescent, i un noiet que també està esverat. Espero que em sapigueu disculpar, no ho faig expressament.















PD. Durant la setmana us aniré deixant molletes (padellassos, volia dir) de la cantireta. Bon dilluns, estimats, i mercès per les mans que m'estiren fora del túnel. Un petó ben fort.

Comentaris

  1. FELICITATS nina i bona setmana!

    Aferradetes!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per haver rebut per duplicat el premi Pons tot i que les normes implícites deien que això no podia ser.... Però això no es culpa teva, ja vaig renyar a la persona corresponent en el seu moment. No pateixis per ella, va ser lleu.

    Et disculpo la tardança, em sembla que jo també pararia boig si hagués de viure amb una adolescent i un noiet esverat i el meu blog se’n ressentiria.

    Però em sap greu comunicar-te que si vols fer-ho bé (i se que vols fer-ho bé) que la feina no s’ha acabat. Et queda nominar dos blogs més els quals no s’haurien de conèixer entre ells, i no cal dir-ho, però que no hagin estat premiats ja. Si et falta inspiració fes una volta pel meu blog i veuràs comentaristes amb blogs molt especials encara no premiats.

    ResponElimina
  3. Això és tenir sort: dos premis a l'hora. Doblement, felicitats!

    ResponElimina
  4. Enhorabona, Montserrat! Pocs poden dir que hagin rebut 2 premis Pons's Blog!!! (només tu). Ara, a treballar, que et toca premiar-ne dos de nous (jo ja el tinc, per si de cas se t'acudia, però gràcies). Quan em va tocar a mi vaig haver de fer una petita recerca seguint els premiats. Llavors encara eren poquets, però al ritme que va aviat haurem de premiar blogs estrangers per assegurar-nos que no la caguem… (perdó! que no l'espifiem).
    Bona nit i ànims amb la família!!

    ResponElimina
  5. Caram nena! Dos prestigiosos premis Pons no són una bagatel·la.
    Enhorabona!

    ResponElimina
  6. Pr molts anys i per molts premis!
    Petonets.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars