Passa al contingut principal

Sopes, xata?

La noia dels pits tibants i mugrons color de pruna clàudia assistia, amb el cor petit, a un sopar estranyíssim. El tuitaire de la dreta li digué de buidar el material sobre el què parlaven a la taula en una novel·la on hi sortirien tots dos. També li abellia el pit dret que tenia a l'abast de la mà esquerra, però se'n guardà de retuitejar-lo, per si els homes el marcaven favorit. El tuitaire de l'esquerra fondejà a pleret en el pit esquerre, li clavà dos petons ben molsuts a les galtes i li digué que l'esperava al Feisbuc, a les 8 al xat. Ella, prudent, s'escapolí a les 12 per esdevenir un perfil insinuant al Whatsapp. 

PS. Meitat veritat, meitat inventat ;-D

Comentaris

  1. Respostes
    1. Amanida de fruites dolcíssimes i un tall al punt. Mel i mató. TOT era motiu eròtic. Potser per això.

      :-))

      Elimina
  2. Mmmm potser si el twitter tingués més pits potser estaria més actiu.

    ResponElimina
  3. Hi havia una vegada un tuit en forma de mamella de monja ( o de bocato de cardinale). Pul·lulava pels espais virtuals amb una indicible blancor sucrosa . Jo me'l mirava, ullsoberts, embadalit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Andreu,

      A l'espai virtual que acabo d'inaugurar (o INAUGRUAR) hi ha maduixes sucoses i gerds madurs en plats de porcellana anglesa. Les galetes integrals amb taronja i xocolata amarga són a ambdós costats de les safates de la fruita tropical.
      L'oferta dura tot el temps que el desig i la imaginació vulguen.

      petons ;-)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars