Passa al contingut principal

GASTROTECA INSOMNE



CLITORÍ: (Medecina) Part de l'anatomia femenina situada a la ciutat de Torí, a Itàlia. El nom de Torí ve de TAU, paraula cèltica que significa "muntanyes" (si ho diu la Viquipèdia...) Pos lo que deia, part de l'anatomia femenina situada entre muntanyes allà a Torí ;-)

BORDgasme: (Botànica) Dit de l'orgasme no reglamentari, rústec i silvestre.

sosTINYAdors : (Vulg.) Ronya als pits, sigui per la manca de fregament propi o aliè.

GENTrepà: (Sociol. ) Agradable sensació, encara no estudiada per sicòlegs i altres espècimens de sinyors, que consisteix en posar-se en una aglomeració, no necessàriament per conèixer gent. Si et toquen els malucs, l'anomenen "gentrepà de pernil". Si, per contra, et magregen els pits, se l'anomena "gentrepà de formatges variats".

PITreratura: ( Lit.) Dit de la modalitat de corseteria que estampa fragments seleccionats del "Tom Jones" del Henry Fielding, o bé de "Lady Chatterley's Lover" de D. H. Lawrence en ambdós copes del sostenidor. Amb lletra petita, és clar ;-)

PEPSIcòleg: (Psic. ) Estudiós dels efectes del cervell en les begudes ensucrades. Si és de la competència, se li diu FANTASIÒLEG.

BESUCREJAR: (Esports) Modalitat esportiva (no olímpica, ep) que consisteix en comparar la quantitat de sucre a què equival el cos estimat.

GELATitud: (Física) Distància que hi ha des d'un punt qualsevol de la persona que menja el gelat fins a l'equador de l'altra. S'entèn que entre les dos hi ha unes forces que les atrauen fins a convergir en l'A trabucada del cornet, i blablabla...

MELICS: (Matem.) Incògnita per sota el melic i per damunt dels òrgans sexuals.

PS. Us deixo amb aquesta música deliciosa per imaginar cossos (coses, coses... ) en aquest darrer diumenge d'Agost, que ha estat molt productiu en escalfors a ca la cantireta. Petons...

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars