Passa al contingut principal

Sinònims de mi

seda negra (de la xarxa)

Deixa'm dir-te delit. Dels dits, del delicte de llepar-te'ls. De posar un punt damunt de les is (incandescència, ignició, incendi) que no ignores. Ara, febre. No pas d'hivern: la nostra comença quan la roba s'acaba al genoll i a les espatlles, des que s'insinua la flor fins que es cull i s'assaboreix (síndria...), i no es reclama res a la botiga, encara menys perquè et plau saquejar (no és cap secret) l'armari més cobejat: el calaix olorós de la sina i del botó que prem el descens al cel subterrani... I ara, ànsia, que comença i acaba on la pell és més blanca. Sí, tots són sinònims de mi, perquè dominar la llengua és important...

Comentaris

  1. aquests escots que es posen, fins on el ve de gust, distreuen tant la lectura que ho has de llegir varies vegades per no perdre't res i tot i així......

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joan,

      Ets un cas clar de "Dispersió Lectora Concentrada", matèria que has suspès degut a mirar-te la sinyora del post en lloc de la lletra de sota. Suggereixo que deixis de llegir en paper i ho facis damunt de tèxtil. La lletra és més grossa i dóna un cert aire snob a aquesta modalitat cultural. Hi ha una marca tèxtil que es diu "Nosigual(a)" que la practica damunt de samarretes, camises, roba interior, tovalloles, bosses i fins i tot calçotets.

      Si amb tot això no te'n surts, hi ha una convocatòria extra als exàmens de Setembre.

      Atentament i un parell de petons,

      La filòloga de guàrdia.

      Elimina
  2. sort que ha refrescat.....poesia ardent diria ...poesia flama de foc al cos i al cor de l'anima , pell incendiada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sinyora,

      La dermatòloga que contesta aquest post (la filòloga hauria d'estar al cas i goiti, quin un!) diu que s'hi posi pomada (no allò que ni diuen pomada i té alcohol) i que faci lo favort de ruixar-se amb aigua beneita perquè se m'incendia lo bloc per la part de sota.

      Gràssis.

      La dermatòloga

      Elimina
  3. Sant Antònim gloriós festeja Santa Sinònima.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvolgut sinyor llengües,

      Que de part de Mr Vox i de Messieurs Larousse-MacMillan, que molt agraïts per haver-los esmentat en aquest comentari tan encertat. Diuen que, a més, té un gran domain de les paraules planes (xof!!) i esdrUIX...olé!

      I ara perdoni, que els aguts se m'escapen de la gola...engonal, ais.

      :-))

      Elimina
  4. Ara que ha refrescat una mica, deixa'm assaborir el teu erotisme ...
    uffff, ja ha tornat la xafogor!! ;)

    Aferradetes i bon estiu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sinyora Apolo XXV,

      La climatologia sempre és avinent al bloc de la qual vostè n'és fervent seguidora. Erotisme, paraula grega i plana, no rima amb xafogor, que no ve de xàfec ni de fogó però s'hi adiu força.

      I ara permeti que desbarri amb les aferradetes i l'estiu...quin goig...

      :-)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars