S'ha produït un error en aquest gadget

dilluns, 8 d’agost de 2016

la cantireta vous souhaite... 8 ANYS!Avui fa 8 anys que vaig deci-dir-me cantireta. És una gran actriu: s'adorm, condueix molts quilòmetres sense potser necessitat, no sap cuinar, tampoc planxa res que no sigui versos, fa apariats amb ri(t)mes que (potser) no li convenen i recita més traduccions que poemes de sang i (c)ossos. Esc-riu de l'erotisme i li plau, escota el somriure fins a l'e(n)go-nal i la cesura d'ella mateixa, diu versos en llocs públics i desa el pubis i el públic en llocs privats. Brilla perquè des que em felicites, agraeixo el vent que em besa (ets TU, saps?) i no publica perquè...bé, ja no t'ho repetiré quan ens veiem. Sí, ho faré, i un llibre de traduccions. "Ah, saps que el Michael Blumenthal m'ha respost?" "De tu, cantireta, ho esperem TOT". Gràcies per fer-ho possible, lectors, amics, còmplices, parelles artístiques i de sabates. Petons, molts, sempre. 

Ps...uh!... Demà us posaré una traducció d'un poema de la grandíssima Addonizio. Dimecres repetiré d'Albert Carrasco, i la resta de dies faré revista de l'armari de la cantireta. No tanco el blog per vacances... i el 22, en faig "50-1" ;-)***

ps...dos... et copio el beure, el pas, els àpats i les opinions. Que hi siguis és sempre una joia, i que les hores s'escurcin degut a la incertesa del predictible...

ps...tres... si ara somrius, diga-m'ho. La vida és tan curta i tu i jo ho sabem per no malgastar-la en retrets...

8 comentaris:

 1. Jo no l'entenc, la Cantireta. Ni els poemes, ni la seva manera d'explicar les coses. Amb tot, el meu respecte per tots aquells que mantenen viva la flama dels blogs, i que per molts anys sigui així. Que 8 són molts, però en poden ser encara molts més. Per molts anys!

  ResponElimina
 2. Que gran t'has fet, cantireta! Ja tens 8 anys i momta empenta!

  Enhorabona i que sigui per molts anys, molts escots de somriures, molta poesia i moltes lectures...

  Abraçades i somriures, noieta...

  ResponElimina
 3. Especial, l'erotisme intel·ligent, diferent, mestre en gramàtica, de cops difícil per als petits mortals però sempre brillant i per tot això ... t'estimo Montse !!
  Per molts anys.

  ResponElimina
 4. enhorabona cantireta i per mot més mots rims i jocs !!!!

  ResponElimina
 5. Ja es va fent grandeta tot i que encara li agrada jugar...
  Que ho facis molts anys més i jo que ho vegi! ;)
  Aferradetes.

  ResponElimina
 6. I tant que li agrada jugar, moltes felicitats, canti!!!! Ara ens veiem més pel face però no ens hem d'oblidar dels blogs, eh? Que no ens fagocitin!
  Muacs i requetemuacs

  ResponElimina
 7. doncs endavant amb el que ens vingui de gust escriure, dir o palpar que per això som una mica lliures.
  Petonarros i endavant sempre

  ResponElimina
 8. Per molts anys Cantireta, que 8 ja són molts, però segur que tens corda per molts més...
  Petonets.

  ResponElimina

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!