Passa al contingut principal

la cantireta vous souhaite... 8 ANYS!



Avui fa 8 anys que vaig deci-dir-me cantireta. És una gran actriu: s'adorm, condueix molts quilòmetres sense potser necessitat, no sap cuinar, tampoc planxa res que no sigui versos, fa apariats amb ri(t)mes que (potser) no li convenen i recita més traduccions que poemes de sang i (c)ossos. Esc-riu de l'erotisme i li plau, escota el somriure fins a l'e(n)go-nal i la cesura d'ella mateixa, diu versos en llocs públics i desa el pubis i el públic en llocs privats. Brilla perquè des que em felicites, agraeixo el vent que em besa (ets TU, saps?) i no publica perquè...bé, ja no t'ho repetiré quan ens veiem. Sí, ho faré, i un llibre de traduccions. "Ah, saps que el Michael Blumenthal m'ha respost?" "De tu, cantireta, ho esperem TOT". Gràcies per fer-ho possible, lectors, amics, còmplices, parelles artístiques i de sabates. Petons, molts, sempre. 

Ps...uh!... Demà us posaré una traducció d'un poema de la grandíssima Addonizio. Dimecres repetiré d'Albert Carrasco, i la resta de dies faré revista de l'armari de la cantireta. No tanco el blog per vacances... i el 22, en faig "50-1" ;-)***

ps...dos... et copio el beure, el pas, els àpats i les opinions. Que hi siguis és sempre una joia, i que les hores s'escurcin degut a la incertesa del predictible...

ps...tres... si ara somrius, diga-m'ho. La vida és tan curta i tu i jo ho sabem per no malgastar-la en retrets...

Comentaris

  1. Jo no l'entenc, la Cantireta. Ni els poemes, ni la seva manera d'explicar les coses. Amb tot, el meu respecte per tots aquells que mantenen viva la flama dels blogs, i que per molts anys sigui així. Que 8 són molts, però en poden ser encara molts més. Per molts anys!

    ResponElimina
  2. Que gran t'has fet, cantireta! Ja tens 8 anys i momta empenta!

    Enhorabona i que sigui per molts anys, molts escots de somriures, molta poesia i moltes lectures...

    Abraçades i somriures, noieta...

    ResponElimina
  3. Especial, l'erotisme intel·ligent, diferent, mestre en gramàtica, de cops difícil per als petits mortals però sempre brillant i per tot això ... t'estimo Montse !!
    Per molts anys.

    ResponElimina
  4. enhorabona cantireta i per mot més mots rims i jocs !!!!

    ResponElimina
  5. Ja es va fent grandeta tot i que encara li agrada jugar...
    Que ho facis molts anys més i jo que ho vegi! ;)
    Aferradetes.

    ResponElimina
  6. I tant que li agrada jugar, moltes felicitats, canti!!!! Ara ens veiem més pel face però no ens hem d'oblidar dels blogs, eh? Que no ens fagocitin!
    Muacs i requetemuacs

    ResponElimina
  7. doncs endavant amb el que ens vingui de gust escriure, dir o palpar que per això som una mica lliures.
    Petonarros i endavant sempre

    ResponElimina
  8. Per molts anys Cantireta, que 8 ja són molts, però segur que tens corda per molts més...
    Petonets.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars