S'ha produït un error en aquest gadget

dijous, 28 d’abril de 2016

Pinces de gat mesquer


Vinc, si em vols, amb el cos brunzent i els mugrons fent apunts del natural. Vinc, desig, lletania de l'engonal més fidel, litúrgia carnal, la corseteria triada com una delicadesa al plat. Dinar-te a la cullera, rastre de gelat en adjectius lúbrics, pinces de gat mesquer. Goita, perquè en tinguis penyora, aquest xarel·15 abocat a la mesura perfecta del meu escot, i les calces negres, penitència dolcíssima que m'ofereixes.

dimecres, 27 d’abril de 2016

Montse, dis-me Montse

Corbes, les del meu cos. Serres, les del meu cabell quan tu l'esbulles. Monts, tots els que et mostro en cada pas que m'adreces. Gràcies per cuinar-me tots els noms que m'escauen, que t'inventes i que m'esborronen si ets TU qui me'ls toques. I encara més (de pedra i d'arbres a la nostra Segarra) si em pots llegir en el paisatge que em conforma, llum i veu, estrofa de les teues mans mentre cada fonema se torna foc a la teua gola. Ah! I ja saps, jo...de verge, només la seda negra a la pell, i en contrast. Ma'agalim - Jane Bordeaux from Uri Lotan on Vimeo.

dilluns, 25 d’abril de 2016

Lectura (horitzontal) de la cantireta


Lectors devots de la cantireta (que la llegiu en horitzontal i vertical) :

Dels events que he muntat (recital poètic el vespre del 22 d'abril del 2016 a Cal Talaveró Vital, a Verdú, Lleida), podeu veure'n les fotos, del meu fotògraf de referència, AQUÍ (Gràcies, Josep, pel teu suport incondicional. MUACS!!) Dissabte al matí a SANAÜJA vaig llegir una missiva certament explosiva de la princesa incompresa a un tal "Jordi, Drac Jordi". Sota un campanar, per a ser més exactes. El Josep també ens va immortalitzar (parauleta que fa "yuyu") a les xarxes (qui fos peix!!) :-)

Lo dia anterior, ço és el mateix divendres 22 d'abril de 2016, al matí, mos van fer entregar un premi literari. Per a més detalls, cliqueu AQUÍ i en sabreu més coses. 


PSP u. Setmana intensa: aniversaris de família, Verge de Montserrat, i traduccions de la vida quotidiana al blog, amb imatges dels meus referents fotogràfics, David i Josep. 

PSP dos. Bon dilluns i setmana tingueu, gens virtual. Petons idem: intensos, especiats, físics. 

dissabte, 23 d’abril de 2016

La meva sang es fa foc

Després de cada bes, la meva sang es fa foc. Les cesures, ben obertes per a que ens cremin els hiatus que s'esperen dins de cada llavi. I el desig, i les lletres, i els teus ulls ben aprop, versificant des de l'alè roig les lletres d'aquest alfabet propi que ens conforma. Estima'm, i allibera'm. 

PD. Ahir, dos premis literaris (el de la meua alumna i el meu). I un recital. I tu ;-)****

dimarts, 19 d’abril de 2016

Re-citar

d'ací :-))


Re-citar: "Te'n recordes del vers escotat, el del fons, entre els meus mugrons i les cesures enceses dels en-cavall-a-ments? Sí? Doncs ens trobarem allà, quan el poema comença."

divendres, 15 d’abril de 2016

MaduixesMetonímia: estimes els mugrons i a la propietària. I et menges les maduixes del veí, de memòria. Som esdrúixols, intensos, literaris. Fem cos del paper escrit. 

dimecres, 13 d’abril de 2016

Setí-pell

Des del teu 

bufa suau    

setí-pell

que di(ns) de casa

i a la teva

escrigui, rigui,

digui...naltres.
dilluns, 11 d’abril de 2016

Bes amb compteDiu, sense adonar-se'n, "Bes amb compte". I vessa el bes, amb cura, de coll avall...
(Foto de Pinterest)

PS. Bon dilluns tingueu :-)

dimarts, 5 d’abril de 2016

Els meus parèntesis

Del blog del Josep :-)
El que més m'agrada de TU és inefable: la teva veu de nen trapella, quan rius, fa onades a la meua... Conta'M: una pell interior, un mugró esquerre, unA piga prop del pit, un maluc sense Resseguir encara. Faig 4 sumes i sempre decideixes descomptar-te, per poder començar allà l'esport no se't dóna bé: golf del desig, els meus parèntesis que també són teus allà on es clouen si hi entres. Sigues el meu incís de totes les frases copulatives...

dilluns, 4 d’abril de 2016

Explico la llum

d'un sol color de la Carme... gràcies!! :-)*


Fes-me (escriure) preciosa. Fes-me (mirar) sotsobrar (dinar). Vinc encara que no me cridis, i amagues-però-no-gaire aquest nom meu, així, talment com si llegissis el primer plat del meu mugró dret, que envegi les cireres que saps, i les maduixes que tots dos tastem en mirar-nos. Fes-me (berenar) la xicra del delicte, el negre i el blanc dels teus ulls dins dels meus. Fes-me (sopar) descordar tots els sostenidors que m'emprovo mentre xarrupes el sospir que et dedico. Fes-me (rimar, remar, mar) poeta perquè explico la llum amb altres paraules...

PS. Avui ve el Miquel Pujadó a la meua escola :-)

divendres, 1 d’abril de 2016

Joncs

On posa l'ull, poesia. :-)*


JO, com els joncs sense pentinar. Tu, amb l'aigua del meu nom arreu. Sures, el gris m'esbossa un traç de tu als mugrons... Guaita... has desdibuixat els haikus dins meu...