S'ha produït un error en aquest gadget

dimecres, 22 de febrer de 2017

PUBLIQUEM, QUE SÍ!


No estic contenta, no, és més que contenta: estic cofoia i alhora nerviosa i molt orgullosa i emocionada perquè he tardat però ho he fet, perquè vull, perquè és un bon llibre, perquè estimo el que hi posa, perquè LO DAVID també en parla...i perquè anireu veient a la dreta del bloc on en parlarem i quan. M'hi acompanyareu? AH!!  I faig una crida a una trobada blocaire... quan us vajo bé, és clar, i llegirem i riurem i sobretot sobretot ens abraçarem i gaudirem de ser amics. Gràcies, gràcies... de la meua part, de l'Albert, del David, de l'editorial Tivoli i de la gran maquetadora que ens ha fet un llibre molt digne. 

divendres, 17 de febrer de 2017

Nero Caselles

PrevisualitzaLa Rosa avui té un compromís amb la cantireta. Farem un diàleg entre els seus llibres NeroNeroNas i Rai, i el meu. Acabarem llegint a duo. Us hi esperem, i que l'amistat sorgida no minvi mai!! :-))

dimecres, 15 de febrer de 2017

el misteri de la ce trencada


De pronoms i de ces trencades, el món n'és ple. Sóc feliç perquè en tocar-te el braç, el món i el meu nom s'amara d'humitats. Et falco en l'arròs líquid amb què em peixes per berenar. Incapaç de prescindir de tu, contumaç en el cos que t'enamora, ens n'hem ben engrescat en lletrejar-nos. Saps? No em reca gens que m'esvalotis, que ens esllavissem, que se'ns amunteguin les ces trencades quan vulguem dir-nos "L'avenç del desig ets TU". 

dijous, 9 de febrer de 2017

ISBNDe veure't (i d'orgasmes literaris). D'estimar. D'escriure'ns i fer-nos un llibre. Ja tinc ISBN... Sí, publico després de 14 anys. Petons a tutti quanti. 

Pd. La presentació a Lleida, el 22 de març a les 7.30 pm al Cafè del Teatre. Albert Carrasco n'ha fet el pròleg. Si ens convideu venim a presentar-lo. Veniu?