Passa al contingut principal

SOM UN/A CAS/A



(Aquesta notíssia s'ha de sentir amb aquesta banda sonora, que diu "Empaitar corders és millor deixar-ho pels pastors", via el gran Michael Nyman) ("Beeeee...!!" "Xsst, calla...!")

EP, NOTÍSSIA! :))

Es dona per inaugurat el caos d'aplegar forces, il·lusió i suor. Des d'ara, tot el que tinguem per duplicat, se farà servir també per duplicat, en dies alterns i fent que el bon dia vagi de la mà del dia rúfol. Si els objectes s'han triplicat, per allò de l'espai/temps i tal, un dels 3 anirà a mans de Càritas i/o del fill que ho hajo manifestat (que no de referèndum, eh?) Si només se té un objecte, se procurarà que el cas sigui estudiat i, si se deixa l'objecte, inspeccionat i interrogat per a descobrir què collons li passa. Si no parla, o se desconeix l'idioma de l'objecte, se li procurarà un traductor Gúguel, o qualsevol cognom de tipus centre-europeu. 

Si la casa queda ocupada per un plançó que menja molt, i caga més (algú ho havia de dir), farem lo que podrem. 

Si lo cas de la casa és de rebut de (màxim 8) visitants (més de 2 dies no, que ja sabeu lo del peix), se'ls proporcionarà un matalàs adient a la seua llargada i amplada. Del càtering, també farem lo que podrem, vegans i veganes units i unides :))

Pel que fa a llibres, llibretes, bolígrafs, discos i animals que semblen fer lo turista per ca nostra, se'ls animarà a que posin en un paper (o semblant) la seua GEOLOCALITZACIÓ dins de la casa, perquè no agafin manies o fòbies i ens els trobem dins de l'aigüera, fent crol, per exemple ;(

I ara, circulin i ja poden felicitar-nos, gràcieeeeess :))

Comentaris

  1. Tu sí que ets un cas... No sé si et segueixo, es tracta de classificar i destriar objecres, prèvia xerrada amb ells? Salveu el disc del Nyman! :))

    ResponElimina
  2. Que burra soc. Moltes felicitats, parella!!!!!!!

    ResponElimina
  3. A la segona, Cantireta! I per la pista de la Gemma. Bon temps i ben asolellats, per vosaltres!

    ResponElimina
  4. Doncs moltes felicitats!!!
    Efectivament ets un cas... i m'alegro que sigueu una casa.
    Sigueu feliços amb los vostres papers i "bolígrafos" (així rima una mica)

    ResponElimina
  5. Felicitats encara que no em quedi gaire clar el perquè: el càtering em són a celebració de casament d'inauguració de casa nova...Sigui pel què sigui FELICITATS.!!!

    ResponElimina
  6. Parabens sien dats...és tracta d`açò , d´esser feliços a casa, sigui on sigui. I empaito pastors , com a bon llibertari ..bens lliures ! :)

    ResponElimina
  7. Ei, parella, felicitats!!!
    Amb amor i humor les coses sempre rutllen. Endavant!

    ResponElimina
  8. Lo doblat que tenim a lo cos també s'ha de fer servir en dies alternatius? O dos cops? És que mai perdut

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars