Passa al contingut principal

No fa per Nadal (però ho és)



No fa per Nadal que el teu periquito* se mori, i la casa esdevingui silent i trista. Tampoc que la insígnia de la resistència se faci més forta, ni que a la generositat li surti un set als pantalons. No fa per Nadal que la salut mental es demostri amb la tenacitat de qui se sap ben serena, ni que aprendre a dir coses amb les mans esdevingui llengua de signes per a un adolescent rebel. No fa per Nadal que fer viatges en cotxe sigui per aplegar el ramat més singular, ni que l'escriptura del conte se dediqui a qui menys esperaves que t'ho demanés. 

No fa per Nadal, però ho és. Abraçades i BON NADAL, família de blocaires. 

 *El meu estimat Djerba va emmalaltir de cop, i es va morir diumenge 22 de desembre, a les 10.30 de la nit. Em va acompanyar molt mentre jo m'acomodava a la meua casa nova, a Tàrrega, i tant el fill com el meu company s'hi anaven habituant, amb el trànsit i el tràfec que comporta un divorci, i la tristor i la ràbia que es van alternant en aquest dol. 

PD. Miraré de traduir la cançó de la Sara Bareilles durant aquestes vacances, i posar-la al blog. 

Comentaris

  1. Aquestes Festes són alegres per alguns i tristes per d'altres...Que tinguis un Bon Nadal i que es facin realitat les teves il·lusions i els teus somnis!

    Petonets d'estrelletes,

    ResponElimina
  2. Els amics, la teva mare a vegades no es comporten com amics, o com una mare, però ho són. Jo he passat Nadals horribles en aquesta vida. No cal dir quan estudiava la carrera.
    Ara va millor, però tot és "eixuga't i torne'm-hi". Espero que el que et dic no et desanimi, de totes maneres. Visca Nadal!

    ResponElimina
  3. Bones festes, cantireta... No és el millor Nadal del món, però ho és!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars