Galtes
El xef del Restaurant Res Non Gustum, al programa de cuina de Trast3:
- I vet aquí la reconstrucció de «»la coca de recapte per a pobres“”, que servim en llit de 4 gotes d'oli de tòfona del Mar Mort, acompanyada d'una tomata de Sant Pere Pescador, portada ex-profeso i a peu per un noi de Glovo. Recomanem encarecidament que fotografieu el plat entre les 7 i les 8:30 del vespre, per percebre millor les escames del peix i l'erotisme de la ceba. El restaurant disposa de retoc de fotografies i d'estètica corporal, per si no sortiu gens afavorits a les selfies amb el plat. Disculpeu, em descuidava de dir que el plat costa 100 €.
@cantireta aporta "aixòs" a relats conjunts
Doncs per ser una plat tant "sofisticat" , encara està bé de preu.... es clar, que com és "coca de recapte per a pobres" s'entén ! hehehehe
ResponEliminaBen trobat ;)
Doncs, sí! Moltes galtes tenen aquests del RES NON GUSTUM...
ResponElimina😂🤣😂 😂🤣