Galtes



 El xef del Restaurant Res Non Gustum, al programa de cuina de Trast3:  

- I vet aquí la reconstrucció de «»la coca de recapte per a pobres“”, que servim en llit de 4 gotes d'oli de tòfona del Mar Mort, acompanyada d'una tomata de Sant Pere Pescador, portada ex-profeso i a peu per un noi de Glovo. Recomanem encarecidament que fotografieu el plat entre les 7 i les 8:30 del vespre, per percebre millor les escames del peix i l'erotisme de la ceba. El restaurant disposa de retoc de fotografies i d'estètica corporal, per si no sortiu gens afavorits a les selfies amb el plat. Disculpeu, em descuidava de dir que el plat costa 100 €. 

@cantireta aporta "aixòs" a  relats conjunts  

Comentaris

  1. Doncs per ser una plat tant "sofisticat" , encara està bé de preu.... es clar, que com és "coca de recapte per a pobres" s'entén ! hehehehe
    Ben trobat ;)

    ResponElimina
  2. Doncs, sí! Moltes galtes tenen aquests del RES NON GUSTUM...
    😂🤣😂 😂🤣

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars