Passa al contingut principal

Xarxes (esgarriades)

Ve d'ACÍ, la inspiració 


La Socós llegeix poc. Un dels dies que s'hi posa, al diari local "La Voz Interna", una coneguda tertuliana de la televisió local, assevera: "Veig amb sorpresa que algunes ex-amistats han tancat el seu Fb."

Fet i dit, i ara deixeu-me ser cruel, tampoc hi deia molt, la Socós Martínez: hi tenia 7 amistats, que la regalaven amb lloances i elogis dels més suats, cada cop que penjava un poema, blanc i farcit de llocs comuns. Clar que havia fet el mateix a Instagram, amb un selfie mal encarat i pitjor enquadrat, i a Twitter, amb un comentari inexistent de pronoms febles i abundós en accents diacrítics, que fins i tot en Josep Maria Virgili hi va haver d'intervenir. Després ho va compartir al Google+, però com que hi tenia pocs seguidors, no sabia com procurar-se'n. més. Al cap d'unes hores em va enviar 7 whatsapps, a veure que perquè el món mundial l'odiava tant.

PS: Participació poc ocorrent al joc literari de la Carme Rosanas ;-))

Comentaris

  1. Moltes gràcies per participar, cantireta... no hi ha ningú com tu ironitzant, estiuejant, estrafent... he, he, he... me l'enduc cap allà. Abraçades.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Esgarriant... m'he deixat (per ser fidel al títol) 😂🤣😂🤣

      Elimina
  2. Fins i tot aquí m'he de trobar el tal Virgili...

    ResponElimina
  3. Potser ha estat millor per a tots que el tanqués...
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Quin desengany, pobreta, li envio un petó de consolació.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars