Passa al contingut principal

A l'estiu, tot (futur) actor també viu

@annfossa.photographer


Així estem, que aquesta setmana que ja s'acaba vam fer un tast de clown amb els Fadunito, aquest grup de ben aprop (http://fadunito.com/acerca-de/) a una plaça AMB OMBRA! a la ciutat de Cervera. OH, quantes coses vam aprendre i quins cruiximents l'endemà, a les galtes i a les cuixes. Sí, perquè fer de clown no és només gesticular amb la cara. Estires tot el cos, te l'aprens i el fas bellugar com creus que ho faria...un escamarlà, per exemple (ep, que no m'invento res, que un exercici era aquest).

Demà dilluns 20 i fins divendres 24 anirem a Barcelona -sí, amb els documents en bosses i lo DNI a l'orella- a aprendre MÉS ENCARA de teatre. Ens hem apuntat a l'Escola El Timbal https://www.escolateatre.com/ per a fer-hi cursos. Que quants? Jo, 2 ("DOOOS?"). Primer faig el de clown, i després, amb l'Albert, farem el d'Interpretació Inicial. Que com estem, fins ara? Doncs nerviosos, l'escola té molt de prestigi i natres venim de fer coses en altres grups, que esperem que ens serveixin per encarar la nova formació.

Amics i amigues i gent variada que seguiu aquesta dona anomenada cantireta: GASTEU CULTURA. En la mesura que pugueu, assistiu a concerts, espectacles, museus, passejades, recitals. Només així apujarem el nivell anímic del país, i ens semblarà que estem més aprop, com si ens abracéssim. 

Us abraço ben fort, i desitjo que esteu bé. 


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars