Passa al contingut principal

Feines, algunes desfetes

 Amb una mà a la boca i l'altra al mocador, escric aquestes quatre ratlles. Hauré de fer una pausa per tossir, però ja em perdonareu…

COSES FETES: El dissabte 1 d'octubre vaig recitar al McTrepat, el festival de cultura americana que fem a Tàrrega, al Museu Trepat, perquè hi està vinculat (llegiu com aquí:una col·lecció de les meues traduccions de poetes americans i altres autors. Contenta del resultat i de la rebuda de les persones escollides que hi van venir. Al Sopar Viladot que celebràrem a Tàrrega vam llegir coses d'ell, i el meu artista de capçalera feu una performance de l'escriptor agramuntí. 

Abans, un començament de curs força entretingut, i molta feina perquè tinc molts alumnes. 


COSES PER FER: Divendres 14 presentaré l'Aumon a Reus, a la Biblioteca Central Xavier Amorós (rètol a sota). Entremig, visites a metges per allò de la salut de ferro i rovell que ve amb l'edat

He traduït un parell de poemes: un de Li Bao, que parla de vi; l'altre de la Kim Addonizio, una bona plantofada sobre la poesia amb paraules boniques. També vaig refer el gran "Against Cinderella" de la Julia Alvarez, que el públic del McTrepat aplaudí amb ganes. 


AFEGITS: Hauria de llegir més. Veig que se'n ressent el que escric, i la pobresa de vocabulari no voldria que s'hi estengués. Als prestatges se m'adrecen la Mústich, la Moll, l'Addonizio... i el Brian Bilston. Tots volen ser portats al català. "Ordre, sinyors, ordre!!"


PD. Estem tots bons, si no fos pel banc on seiem a desbarrar del que ens passa mentre hi seiem (ad infinitum i més enllà, la broma aquesta). Cuideu-vos, i petons a tutti quanti. 


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars