Passa al contingut principal

Gana!


Sabata a l'aroma de vedella, amb fideus fets de corretges italianes al pensament de provolone. Brou bullit lentament amb imaginació i fred de peus. Assaoneu amb lentitud i esperança de temps millors.

Comentaris

  1. Doncs jo sí que l'he trobat. Però de menú, francament, prefereixo un McDonald's que això...

    ResponElimina
  2. Com diu l'Arguiñano, s'ha de cuinar sempre amb "carinyo", fins i tot aquests plats.

    ResponElimina
  3. Potser tindrà uns tocs de formatge.....a saber qui era l'amo del sabatot.

    ResponElimina
  4. be, si és un sabatot ecològic i amb un toc d'escuma de camins de pols, li podríem donar una oportunitat.

    ResponElimina
  5. xDDDD molt bo el vídeo! si és que charles chaplin era simplement un crack. A mi me'l posaven a l'escola quan tenia 10 anys i em feia molta gràcia, però ara quan, capto un significat molt més profund. Si és que amb ironia es poden dir tantes coses! xapó! :)

    ResponElimina
  6. Jo ja començo a mirar-me les sabates amb certa gana...

    Petons.

    ResponElimina
  7. Aprofitaré per posar en remull algunes sabates que utilitzo poc..

    ResponElimina
  8. Aquest plat em provoca esgarrifances a les dents!!!!

    ResponElimina
  9. No sé si veure't força't a menjar aquests menús pot aportar grans dosis d'esperança...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars