Passa al contingut principal

LIEBSTER, PLACES, VERSOS


PRIMERA NOTÍCIA

Aquesta tarda a les 6, dia 12 de maig del 2012, recito versos a la Plaça Major de Montfalcó Murallat. Tindré els meus 20 minuts de glòria. Espero que els de dalt no s'emprenyin i m'enviïn un ruixat de primavera o un ruixat i uns quants llampecs per aprendre a respectar les Muses i els designis angelicals. Tinc les cames com un flam. Desitjo que les meves cordes vocals no s'hi assemblin, a la textura del flam. Els de casa vindran a fer de claca. Sort de la família, en tràngols poètics com aquests...

SEGONA NOTÍCIA

La Glòria Bosch, mantenidora del bloc de poesia que inspira, fa pensar i excita hipotàlems adormits, 
http://elglobosblog.blogspot.com.es/, em dóna el premi LIEBSTER BLOG per ser qui sóc: urgellenca, poeta, surrealista, mama i bleda a parts iguales. Gràcies, Glòria!! Una abraçada ben forta des de Ponent, allà on no hi plou gairebé mai... I ara jo corresponc nominant 5 prèmits més:

1. Al caure més poètic, lo sinyor Tinc, http://tincmoltmalcaure.blogspot.com.es/, perquè sempre em fa ballar el cap, i m'arreplega abans de caure del tot, i em posa de peu. 

2. Al Vicent, que sap perdonar, i recomençar, i reconciliar-nos amb el món, a http://lareconciliaciomon.blogspot.com.es/, amb poesia, amb la narrativa, amb la psicologia, amb humor. 

3. Al Lluís, que escriu i fa eterna la paraula escrita, http://laparaulaescrita.blogspot.com.es/, i ens il·lustra sovint amb l'Espriu, i amb Mozart. Tots dos em tenen el cor robat.

4. A l'escriptora andorrana més internacional, l'Alexandra Grebennikova, pel seu bloc http://avetverd.blogspot.com.es/. Intens, bell, profund. 

5. I finalment, http://mafiamental.blogspot.com.es, o sigui, en Joan Vigó. Fotògraf, poeta, pensador. M'agrada molt. 

I ara, me'n vaig a esventrar sardines per dinar. Que no és poètic, però serveix per alimentar el cos.


Comentaris

  1. No et desitge sort perquè no la necessites. Estaràs estupenda, ja ho veuràs.

    ResponElimina
  2. És un gran honor per a mi, però el que em fa por és el d'haver d'anomenar jo a cinc més, però el que cal fer cal fer-ho, i em prendré uns dies per a pensar-me'ls.

    Gràcies de tot cor Cantireta i gràcies també per fer-me arribar la teua visió de mi com a reconciliador, és un gran honor i sobretot aquesta és la més bella floreta.
    Ara, puc nomenar ja nomenats?

    ResponElimina
  3. Mil gràcies Cantireta! Ai quina pena que ja siguin dos quarts de cinc i que jo que no condueixo ja no tingui cap manera imaginable d'arribar allà on recitaràs! Molta sort, solet. Potser no cal que te la desitgi però te la desitjo igualment.

    Quina il.lusió, la d'aparèixer a la llista dels teus blocs preferits!.. Crec que també em prendré uns dies per nomenar a cinc més... Quina il.lusió, quina il.lusió

    ResponElimina
  4. uooo, que bé! quins nervis... molta molta sort!!!

    ResponElimina
  5. felicitats cantireta pel premi i pel recital, ja em diràs com ha anat

    una abraçadeta
    joan

    ResponElimina
  6. Segur que has tingut un gran èxit.
    No pot ser d'altre manera, poeta!

    ResponElimina
  7. Espero que hagis gaudit del recital, que això de l'oralitat de la poesia és molt imporant i permet acostar-se a l'essència primigènia del poema.

    I moltíssimes gràcies per posar-me en aquesta llista. Un regal inesperat que, com dius, és com un petó a la galta. Un altre per a tu!

    ResponElimina
  8. Enhorabona pel merescut premi i també per les sardines ...el cos s'ha d'alimentar mentre l'esperit o vés a saber s'empelta de poesia ....que vagi sec el recital i els núvols et respectin les síl·labes i rimes!

    ResponElimina
  9. :)

    No hi ha vídeo de l'actuació?

    Vinga!!!

    Petons.

    ResponElimina
  10. Suposo que arribo una mica tard per desitjar-te que vagi molt bé, perquè ja ha passat l'hora assenyalada; així només desitjar que hagi anat "estupendu" i que ens ho expliquis ben aviat!!!
    petons!!!

    ResponElimina
  11. No els premis, els premis,
    que es rebregaran:
    val més que els recitis
    o els diguis cantant.
    *
    OX

    ResponElimina
  12. I absolutely love your blog and find a lot of your post's to be precisely what I'm looking for. Would you offer guest writers to write content for yourself? I wouldn't mind composing a post or elaborating on a lot of the subjects you write regarding here. Again, awesome blog!
    HTTP://www.KneeNeckBackPain.com/

    ResponElimina
  13. Can't say enough about this website – its alot better than mine.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Càntirs trencats, nanses desaparellades, torns que van com volen...aquí hi cap tot!

Entrades populars